ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση κορυφής για τον Παναθηναϊκό

Στην σημερινή απογευματινή συνάντηση που γίνεται ανάμεσα στους Γιάννη Αλαφούζου , Αντρέα Στραματσόνι, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο συζητιούνται θέματα που αφορούν τη πορεία της ομάδας, τις μεταγραφές και τα δεδομένα στο έμψυχο δυναμικό.

Συνάντηση κορυφής για τον Παναθηναϊκό

Στην σημερινή συνάντηση, που σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται αυτή τη στιγμή, συζητιούνται θέματα που αφορούν την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού και όχι μόνο.Η ουσία ωστόσο είναι ότι ο Στραματσόνι θα καταθέσει αναλυτικά τις απόψεις του για το πρόβλημα νοοτροπίας, το επίπεδο του έμψυχου δυναμικού και την προσαρμογή των παικτών στα “θέλω” του, ενώ πρόκειται να παραδώσει και σχετική έκθεση με την αξιολόγηση κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Το σίγουρο είναι ότι θα συζητηθούν και μεταγραφικά ζητήματα. Θα δημιουργηθεί ένα μεταγραφικό πλάνο, το οποίο αναμένεται να υλοποιηθεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ταυτόχρονα, θα υπάρξει συζήτηση γι’ αυτούς που πιθανόν θα δουν την πόρτα της εξόδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.