ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» στον Παναθηναϊκό Α.Ο. (Pics)

Η κολυμβητική ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100μ. Μικτής ομαδικής Παμπαίδων του Παναθηναϊκού Α,Ο , έλαβε μία ξεχωριστή διάκριση στα βραβεία των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού, για το 2015.

Το έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» στον Παναθηναϊκό Α.Ο. (Pics)

Πρόκειται για το έπαθλο «Ευ αγωνίζεσθαι» (Fair Play) που απονεμήθηκε εχθές το βράδυ, στο πλαίσιο της Γιορτής Βράβευσης των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2015, που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ÌÇËÉÄÁÊÇÓ ÃÅÌÅËÏÓ ÊÏËÕÌÂÇÔÉÊÅÓ ÏÌÁÄÅÓ ÐÁÌÐÁÉÄÙÍ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÊÁÉ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ Åðáèëï "Åõ Áãùíßæåóèáé"   ÂÑÁÂÅÉÁ ÐÓÁÔ 2015

Με πρωτοβουλία του προπονητή του «τριφυλλιού», Γιάννη Μηλιδάκη, οι 13χρονοι αθλητές του συλλόγου φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι με αυτούς του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., στους Χειμερινούς αγώνες στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» (6-8 Φεβρουαρίου), αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει και δε χωρίζει.

7588b9cab48c652655dee0168f6468b5

Την ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. αποτελούσαν οι: Διονύσης Νικολαΐδης, Σταμάτης Κούτσουλας, Σπύρος Γκικόπουλος, Σταύρος Βεϊογλάνης, που μαζί με τους συναθλητές τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα και ανέδειξαν την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι», ένα στοιχείο που υπάρχει διαχρονικά στο dna του Συλλόγου μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς, ο Γ.Γ. Γιώργος Καρανάσος, ο υπεύθυνος του τμήματος Υγρού Στίβου του Τριφυλλιού Ανδρέας Ζώτος, ο προπονητής Γιάννης Μιληδάκης και οι νεαροί αθλητές μας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÊÏËÕÌÂÇÔÉÊÅÓ ÏÌÁÄÅÓ ÐÁÌÐÁÉÄÙÍ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÊÁÉ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ Åðáèëï "Åõ Áãùíßæåóèáé"   ÂÑÁÂÅÉÁ ÐÓÁÔ 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...