ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι Opticians στηρίζουν τις ομάδες βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Οι Opticians, προσφέρουν τις επιστημονικές τους συμβουλές, στα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο, σε μία πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εποχής, κίνηση.

Οι ομάδες βόλεϊ του Παναθηναικού A.O., απέκτησαν από φέτος επιστημονική υποστήριξη στον τομέα της οπτομετρίας και της βελτίωσης της αθλητικής όρασης. Συγκεκριμένα, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρεία The Opticians, χορηγός από πέρσι της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναικού, προσφέρει πλέον και τις επιστημονικές υπηρεσίες της στα τμήματα του συλλόγου..

Σκόρπισε το Αιγάλεω και ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός!
Σκόρπισε το Αιγάλεω και ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός! 1.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτη επισκέφτηκε το κατάστημα των Opticians (Βαλαωρίτου 18) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου. Οι αθλήτριες παρακολούθησαν ένα σεμινάριο για την όραση από τον διεθνώς καταξιωμένο κλινικό οπτομέτρη κ. Σπύρο Κωνσταντακόπουλο και στη συνέχεια ξεκίνησαν τον οπτομετρικό τους έλεγχο. Με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, βέβαια, είδαν και τις τελευταίες συλλογές γυαλιών ηλίου και όρασης που διατίθενται στο κατάστημα.

Για αμέσως μετά τις γιορτές, προγραματίζεται και η επίσκεψη της ομάδας βόλεϊ ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τους Opticians, και ιδίως τους ιδιοκτήτες τους κκ. Γιάννη Πολιτόπουλο και Γιώργο Κορτέση, για την ουσιαστική συνεισφορά τους στο Σύλλογο.

Σημειώνεται ότι στο κατάστημα των Opticians στην οδό Βαλαωρίτου 18, έχουν σημαντικές εκπτώσεις και όλα τα μέλη του Παναθηναικού Αθλητικού Ομίλου. Με επίδειξη της κάρτας μέλους, δικαιούνται έκπτωσης 25% στην αγορά γυαλιών ηλίου και όρασης και 30% σε όλες τις υπηρεσίες οπτομετρίας (π.χ. οπτομετρικό έλεγχο, διάγνωση, εφαρμογή και επανέλεγχο φακών επαφής, βοηθήματα χαμηλής όρασης).

Πέρασε σαν… σίφουνας από τη Νορβηγία και είναι με το ένα πόδι στους «8»!
Πέρασε σαν… σίφουνας από τη Νορβηγία και είναι με το ένα πόδι στους «8»! 2.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close