ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τα καλύτερα του Μπουμάλ (Pics,Vids)

Μόνο τα τυπικά aπoμένουν για να γίνει ο Ολιβιέ Μπουμάλ παίκτης του Παναθηναϊκού. Με αφορμή αυτό, το Panathinaikos24.gr έψαξε και σας παρουσιάζει τις 5 καλύτερες στιγμές στην καριέρα του μέχρι στιγμής.

Τα καλύτερα του Μπουμάλ (Pics,Vids)

Ο Καμερουνέζος επιθετικός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Σεντ-Ετιέν το 2007. Από κει και έπειτα έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήρθε το 2010 για λογαριασμό του Παναιτωλικού, όπου αγωνίστηκε για 2 χρόνια και βοήθησε την ομάδα να ανέβει πάλι στην Super League.  Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Άστρα Πολέστι, στην οποία αγωνίστηκε για ένα περίπου χρόνο. Το 2013 αγωνίστηκε για 6 μήνες στο Λεβαδειακό αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει ιδιαίτερα.

813715

Το πέρασμα του από τον Ηρακλή Ψαχνών ήταν πολύ καλό κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του Πανιωνιού, όπου τον απέκτησε και δικαιώθηκε. Στον Πανιώνιο ο ποδοσφαιριστής έχει πετύχει σε 50 εμφανίσεις έχει πετύχει 10 γκολ και έχει μοιράσει 13 ασσίστ.

1364683_0

Ας δούμε όμως τώρα τις 5 καλύτερες στιγμές της καριέρας του Ολιβιέ Μπουμάλ:

1. Τον κέρδισε μόνος του!

Στις 4 Οκτωβρίου του 2015 ο Πανιώνιος φιλοξενούταν από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με τον Ολιβιέ Μπουμάλ να κάνει ίσως το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του. Ο Καμερουνέζος χαφ πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε και 2 ασσίστ δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα της πλατείας.

2. Ο κεραυνός με τον Παναθηναϊκό

Την 19η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φιλοξενούταν από τον Πανιώνιο εκτός έδρας . Οι “πράσινοι” πήγαιναν στην πλατεία με στόχο τη νίκη. Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πανιώνιος είχε κερδίσει κόρνερ, ο Ζέκα έδιωξε την μπάλα έξω από την περιοχή με τον Ολιβιέ Μπουμάλ να “πιάνει” μια βολίδα και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό γάμα του Λουκ Στιλ, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

3. Σκότωσε και την ΑΕΚ

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2015 η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Πανιώνιο εκτός έδρας με τον Ολιβιέ Μπουμάλ να πραγματοποιεί μία πολύ καλή εμφάνιση. Επιστέγασμα της πολύ καλής εμφάνισης του ήταν το γκολ που πέτυχε στο 34ο λεπτό. Ο Καμερουνέζος χαφ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μ’ ένα εντυπωσιακό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

4. Και ασίστ και γκολ

Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της σεζόν 2014/15 ο Πανιώνιος υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Στην αναμέτρηση αυτή ο Ολιβιέ Μπουμάλ πραγματοποίησε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο Καμερουνέζος όχι μόνο έδωσε μία ασίστ αλλά πέτυχε και ένα τέρμα και έτσι χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

5. Πήγε να του δώσει την πρόκριση αλλά…

Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε στις 4/3/2015 υποδέχονταν τον Ηρακλή στο δεύτερο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι ο Ηρακλής είχε κερδίσει με 2-0. Στο δεύτερο λοιπόν ο Μπουμάλ πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα ανάμεσα στο κέντρο και την επίθεση. Παρά το 2-0 ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από το Κύπελλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...