ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτό είναι το deal για τον Μπουμάλ

Ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, χορηγία από τον Παναθηναϊκό προς τον Πανιώνιο και επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη ενός ποδοσφαιριστή είναι στη συμφωνία των δυο πλευρών για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, που υπογράφει για 2,5 χρόνια.

Αυτό είναι το deal για τον Μπουμάλ

Αρκετές… υποσημειώσεις έχει το deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο για τον Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος άσος μετακομίζει στο Κορωπί, υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών και θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του «τριφυλλιού». Είναι ένας παίκτης που αρέσει και στον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος στην πρόσφατη σύσκεψη της ομάδας, έδωσε το «ΟΚ» για τη μεταγραφή και η διοίκηση την ολοκλήρωσε.

Τι περιλαμβάνεται, όμως, στη συμφωνία των δυο πλευρών; Τα παρακάτω:

*Ο Παναθηναϊκός σπαταλά ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ για τον παίκτη. Ποσό που, φυσικά, θα γεμίσει τα ταμεία του Πανιωνίου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Οι «πράσινοι» θα δώσουν μια χορηγία στους «κυανέρυθρους», η μορφή της οποίας θα γίνει γνωστή σύντομα.

*Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα επιλέξει έναν ποδοσφαιριστή για να τον πάρει στον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα, πρόκειται να διαλέξει ανάμεσα στους Χρήστο Δώνη, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Διαμαντή Χουχούμη, με τον πρώτο να είναι το «φαβορί» για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Τα παραπάνω προκύπτουν από πληροφορίες και από τον Παναθηναϊκό το μόνο που λένε είναι πως «είμαστε κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή». Εν αναμονή των ανακοινώσεων, λοιπόν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.