ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κατ’ αρχήν συμφωνία για Μπουμάλ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ Πανιώνιος για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ.

«Κατ' αρχήν συμφωνία για Μπουμάλ»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε αυτό που ήταν γνωστό από το απόγευμα, δηλαδή την κατ’ αρχήν συμφωνία των “πρασίνων” με τον Πανιώνιο για την υπόθεση του Ολιβιέ Μπουμάλ.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνουν την καταρχήν συμφωνία τους για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ολιβιέ Μπουμάλ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.