ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Να αποδείξουμε πως αξίζουμε»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, που στο ματς με την Καβάλα ήταν εξαιρετικός, στις δηλώσεις του στάθηκε στο χρόνο συμμετοχής των «μικρών».

Παπαγιάννης: «Να αποδείξουμε πως αξίζουμε»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην αναμέτρηση με την Καβάλα, χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα τους «μικρούς» και εκείνοι τον δικαίωσαν, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να παίρνει μάλιστα και τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του, τόνισε πως στόχος όλων των παιδιών είναι να αποδείξουν πως αξίζουν, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε σοβαρός όπως έπρεπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Παίξαμε καλά. Βγάλαμε πολλή ενέργεια. Η Καβάλα έδωσε το 100%. Είχαμε πει πως θέλαμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και αυτό κάναμε».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το χρόνο συμμετοχής των «μικρών» στο ματς: «Είναι πολύ καλό. Προπονούμαστε καθημερινά και είμαστε  συνέχεια με μία μπάλα στα χέρια για να αποδείξουμε στον προπονητή πως αξίζουμε».

Για τον ημιτελικό με τον Άρη: «Ο Αρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα δούμε video και θα προετοιμαστούμε, όσο το δυνατό καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.