ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δομάζος σε Πατέρα: «Του χρόνου πρόεδρος»

Τι ειπώθηκε στο γεύμα που παρέθεσε ο Νικόλας Πατέρας στους παλαιμάχους της ομάδας του Γουέμπλει. Η ευχή του Μίμη Δομάζου και η απάντηση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δομάζος σε Πατέρα: «Του χρόνου πρόεδρος»

Ο Νικόλας Πατέρας παρέθεσε γεύμα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού που έφτασαν την ομάδα στον τελικό του Γουέμπλει το 1971. Παρόντες από τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού ήταν οι Οικονομόπουλος, Τομαράς, Σούρπης, Καμάρας, Βλάχος, Καψής, Δομάζος, Φυλακούρης, Γραμμός, Αντωνιάδης, Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνου, Μητρόπουλος, Δεληγιάννης, Γονιός, καθώς και ο συνεργάτης του Πούσκας, Γιάννης Τζουνάκος, αλλά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εκείνη τη σεζόν Μιχάλης Κίτσιος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς. Μοναδικός απών ήταν ο Κώστας Ελευθεράκης, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία.

Αφού έγιναν οι καθιερωμένες προπόσεις και μίλησε ο Αριστείδης Καμάρας, ο Μίμης Δομάζος ευχήθηκε στον Νικόλα Πατέρα λέγοντας του:  «Θέλουμε τη δέσμευση σου ότι του χρόνου θα γίνει ξανά αυτό το γεύμα. Αλλά να μας καλέσεις εδώ ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού».

Εκείνη την στιγμή ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε συγκινημένος: «Θα σας φέρω εδώ, όπως και να χει. Τώρα πως θα είμαι δεν το ξέρω. Εγώ θέλω από εσάς να είστε δίπλα στην ομάδα τώρα στα δύσκολα και να στηρίξετε το έργο του Γιάννη Αλαφούζου».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο Νικόλας Πατέρας διαψεύδει δημοσίως οποιαδήποτε σενάρια επιστροφής του στο τιμόνι του Παναθηναϊκού. Το τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον θα το δούμε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.