ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χριστουγεννιάτικος αγώνας για την ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού

Η ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού θα λάβει μέρος με 6 αθλητές στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων.

Χριστουγεννιάτικος αγώνας για την ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού

Με έξι αθλητές, στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου, θα λάβει μέρος η ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, που βρίσκεται επί των οδών Γεννηματά και Σάμου στα Μελίσσια, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Δεκεμβρίου 2015.

Αναλυτικά θα συμμετάσχουν:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ Β: 1 ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 2 ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 3 ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 4 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β: 5 ΧΑΙΡΙΣΤΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β: 6 ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Προπονητής της ομάδας Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου.

Ο αγώνας Τοξοβολίας είναι συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας του ΑΟ Σείριος και του Δήμου Πεντέλης, και είναι Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων & Αναπτυξιακό αγώνα κλειστού χώρου 2Χ18μ Παίδων-Κορασίδων / Παμπαίδων-Πανκορασίδων & 2Χ15μ. ηλικιακών κατηγοριών Παμπαίδων Β΄- Πανκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.