ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήθελε πολύ ο Μπουμάλ…

Η επιθυμία του Ολιβιέ Μπουμάλ να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ήθελε πολύ ο Μπουμάλ...

Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, από την στιγμή που έλαβε γνώση για το ενδιαφέρον των «πράσινων» για την μεταγραφή του ήταν… τρελαμένος να συνεχίσει στο «τριφύλλι», γεγονός που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», ο δυναμικός ποδοσφαιριστής, σε επαφή που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου ξεκαθάρισε: «Θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό» και αμέσως μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών ήταν ικανοποιημένος για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στο Κορωπί, έτσι ώστε να είναι στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για την αναμέτρηση με τον τον Παναιτωλικό, την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.