ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Στόχος μου να βοηθάω την ομάδα»

Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού Γιώργος Παπαγιάννης ήταν το πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς στην εύκολη νίκη του τριφυλλιού με 88-54 επί της Καβάλας και μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr.

«Στόχος μου να βοηθάω την ομάδα»

Ο 18χρονος άσος με το νταμπλ-νταμπλ που πέτυχε έδειξε καλά στοιχεία και στις δύο πλευρές του παρκέ καθώς πέτυχε 15 πόντους όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του και μάζεψε συνολικά 10 ριμπάουντ.

Δείτε τι δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Ακόμη μία εύκολη νίκη για μήνα τον Παναθηναϊκό με εσένα πρωταγωνιστή;

«Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό από την αρχή του παιχνιδιού πήραμε κάποιους πόντους διαφορά και δεν σταματήσαμε, συνεχίσαμε να πολεμάμε και έτσι πήραμε τη νίκη. Όσον αφορά την απόδοσή μου, στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δίνω ενέργεια στην ομάδα και μέσα από το παιχνίδι μου και την σκληρή δουλειά που κάνω κάθε μέρα στην προπόνηση να βγαίνουν στο παρκέ και να βοηθάω την ομάδα.»

Πλέον έχετε στο δύσκολα παιχνίδια σε λίγο χρονικό διάστημα πρώτα με Άρη και έπειτα με Φενερμπαχτσε στην Κωνσταντινουπολη

«Σίγουρα την Κυριακή θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι είναι ημιτελικός κυπέλλου και ένα κύπελλο είναι ένας στόχος που θέλει η κάθε ομάδα και ειδικά εμείς. Πρώτα ομως υπερισχύει το ματς της Κυριακής και μετά θα στρεψουμε την προσοχή μας στην Φενερ. Τέλος ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκου απευθυνε τις ευχές του για τους οπαδούς της ομάδας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους να έχουν υγεία και καλή χρονιά!»

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.