ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κοιτάει» δημιουργικό χαφ

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ, έχει εντοπίσει δημιουργικό χαφ με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί του.

«Κοιτάει» δημιουργικό χαφ

Ο Αντρέα Στραματσόνι έμεινε στην Ελλάδα με την οικογένειά του για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να ασχολείται με τα θέματα που αφορούν το “τριφύλλι”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Goal», αύριο αναμένεται συνάντηση ανάμεσα σε Αντρέα Στραματσόνι και Λεωνίδα Βόκολο, για να γίνει η ενημέρωση -από πλευρά του Ιταλού κόουτς- για τις επαφές που έχει κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση του δημιουργικού χαφ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αναμένεται να δώσει την απάντηση του την επόμενη εβδομάδα και σε περίπτωση που είναι θετική θα μεταβεί άμεσα στην Αθήνα για να ενταχθεί στο “πράσινο” στρατόπεδο.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.