ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Στιγμές… Ντομινίκ Γουίλκινς! (vids)

Η «μηχανή του χρόνου» του panathinaikos24.gr θυμάται τον σπουδαίο Ντομινίκ Γουίλκινς, το μεγαλύτερο όνομα που πέρασε ποτέ τον Ατλαντικό, για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στιγμές…  Ντομινίκ Γουίλκινς! (vids)

Ηρθε το καλοκαίρι του 1995 από τους Μπόστον Σέλτικς και έπειτα από μια σπουδαία καριέρα στο NBA. Αποτελούσε, αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο όνομα που ερχόταν στην Ευρώπη, κάτι που δημιούργησε φρενίτιδα ενθουσιασμού στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Με τους «πράσινους» αγωνίστηκε μια χρονιά και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης στο Παρίσι, κάνοντας… όργια στο φάιναλ φορ, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας. Οι κακές του σχέσεις με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Είχε μέσο όρο 20,9 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο φάιναλ φορ του Παρισιού. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Φορτιτούντο Μπολόνια και την επόμενη χρονιά επέστρεψε στο ΝΒΑ για να αγωνιστεί στους Σαν Αντόνιο Σπερς και στους Ορλάντο Μάτζικ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE