ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Να παλέψουμε για το Κύπελλο»

Ο Κάρλος Ζέκα μιλάει για τις καλές και τις κακές στιγμές της χρονιάς που φεύγει, δηλώνει πως αυτό που ήθελε για τον Παναθηναϊκό δεν έγινε πραγματικότητα και βάζει ως μοναδικό στόχο για τη νέα χρονιά, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ζέκα: «Να παλέψουμε για το Κύπελλο»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μιλάει για το όνειρο που είχε να δει την ομάδα καλύτερη φέτος και χρήζει  τον Νίκο Καρέλη ως καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για την πιο δυνατή ποδοσφαιρική στιγμή που έζησε μέσα στο 2015:«Έχω πολλές καλές στιγμές και πολλές κακές. Όλες οι νίκες με τον Παναθηναϊκό ήταν σημαντικές φέτος κι αυτό με κάνει χαρούμενο».

Για το τι ονειρεύεται για τον Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά: «Το όνειρο που έχω έχει απομακρυνθεί πλέον. Το όνειρό μου, όπως είπα πριν είναι να είμαστε καλύτεροι. Να έχουμε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να πάρουμε έενα τρόπαιο. Τώρα το μόνο που μπορούμε να διεκδικήσουμε είναι το Κύπελλο και πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον πιο θεωρεί καλύτερο Έλληνα παίκτης την χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Θεωρώ πως ήταν ο Νίκος Καρέλης. Δουλεύω μαζί του κάθε μέρα και βλέπω πόσο βελτιώνεται στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Γίνεται πολύ σημαντικός για μας. Σκοράρει και δουλεύει πολύ σκληρά. Αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους και πιστεύω πως του αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.