ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Προτάθηκε ο Σαμαράς

Ο Γιώργος Σαμαράς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για να ενισχύσει την επίθεση, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους «πράσινους» ο Νίκος Καρέλης.

Προτάθηκε ο Σαμαράς

Ο διεθνής επιθετικός είναι εδώ και καιρό χωρίς ομάδα και μετά το πέρασμά του από την Αλ Χιλάλ ψάχνει τον επόμενό του ποδοσφαιρικό «σταθμό». Προτάθηκε, λοιπόν, στο «τριφύλλι», τη στιγμή που «ατού» γι’ αυτόν αποτελεί το γεγονός ότι στα τμήματα υποδομής είναι ο πατέρας του, Γιάννης.

Βέβαια, η περίπτωσή του θέλει πολλή σκέψη, διότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη, αλλά… ανενεργό εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που αναμφίβολα προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE