ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός έχει δείξει σημάδια προόδου από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, δηλώνοντας παράλληλα πως η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Στραματσόνι: «Νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο Ιταλός τεχνικός, αρνήθηκε να σχολιάσει τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας, χωρίς εκείνον στον πάγκο και πρόσθεσε πως μόνο με δουλειά θα υπάρξει βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στην κάμερα της Nova:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω σεβασμού στον προηγούμενο προπονητή. Θα μιλήσω για αυτά που ήμουν εγώ εδώ. Θεωρώ ότι έχουμε παρουσιάσει πρόοδο. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο».

Για την καλύτερη ομάδα στη Super League: «Δεν αντιμετώπισα όλες τις ομάδες. Ασφαλώς η βαθμολογία δείχνει κάποια πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά δεν τον έχω άποψη, γιατί δεν τον έχω αντιμετωπίσει. Δεν έχω αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν ρωτήθηκε για τον καλύτερο παίκτη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να απαντήσω βάσει όσων ακούω ή όσων μου λένε, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω».

«Το καλύτερο γκολ θα είναι το επόμενο», είπε ο Στραματσόνι για το καλύτερο goal, ενώ για την κορυφαία του στιγμή στο «τριφύλλι»: «Είναι η στιγμή που είδα τη Λεωφόρο γεμάτη. Δυστυχώς ήμουν άτυχος και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έγινε, αλλά ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα όταν είδα τη Λεωφόρο γεμάτη».

Για το μέλλον: «Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το μακρινό μέλλον. Το μέλλον είναι τώρα και πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω στην καθημερινά δουλειά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.