ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Η δύναμη μας είναι άμυνα»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με τη Φενέρ στην Τουρκία που ακολουθεί.

Τζόρτζεβιτς: «Η δύναμη μας είναι άμυνα»

Ο Τζόρτζεβιτς, ξεκίνησε τις δηλώσεις του με ένα σχόλιο για το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τα πράγματα που θέλει να ξεχάσει και αυτά που θέλει να κρατήσει, από το πρώτο μισό της σεζόν.

Τέλος, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο θα συναντήσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μία καλή νίκη για εμάς και καλή τρίτη περίοδος. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα με καλή πορεία σε Α1 και Eurocup. Εδωσε συγχαρητήρια στον κ. Πρίφτη γι’ αυτό. Βγήκαμε δυνατά στην τρίτη περίοδο, βάλαμε κάποια καλά τρίποντα, δεν το συνηθίζουμε, αλλά κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και βγάλαμε αυτά τα ελεύθερα σουτ. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τα επτά λάθη μας στη δεύτερη περίοδο, αλλά μόλις κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, βγάλαμε ελεύθερα σουτ και τα βάλαμε. Η ένταση μερικών παικτών όπως Φελντέιν, Γκιστ και Καλάθη μας έδωσε τη δύναμη να ανέβουμε στην επίθεση. Η δύναμή μας είναι η άμυνά μας και καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά τον ΜακΝιλ στο δεύτερο ημίχρονο και να συνεχίσουμε από εκεί».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 17.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για αυτό που άλλαξε στην ανάπαυλα: «Μιλήσαμε στ’ αποδυτήρια. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα απ’ την αρχή, αλλά ο Άρης έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Δε μπορείς να μιλάς μόνο για εσένα. Στην τρίτη περίοδο είχαμε διεισδύσεις, σουτ, άμυνα, δύναμη κι ώθηση απ’ τον κόσμο και φτάσαμε μέχρι εδώ. Δεν υπάρχει απάντηση στο τι άλλαξε. Αν το ήξερα και δεν ήμουν προπονητής, θα ‘μουν εκατομμυριούχος».

Για αυτά που κρατά και αντίστοιχα θέλει να ξεχάσει από την ομάδα του το 2015: «Κρατάω τ’ ομαδικό πνεύμα, την ατμόσφαιρα στις προπονήσεις, τις σχέσεις μας και την αγάπη μου να δουλεύω σ’ αυτή την ομάδα. Είναι ό,τι καλύτερο έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μαζί. Ξεχνάω την εκτός έδρας ήττα απ’ τη Ζιελόνα Γκόρα και την εντός απ’ τη Λοκομοτίβ Κουμπάν».

Για την πρεμιέρα του Top-16 απέναντι στη Φενερμπαχτσέ του άλλοτε συμπαίκτη και προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Μία αναμέτρηση σαν όλες τις άλλες… Θα είναι χαρά μου να συναντήσω φίλους. Για εμένα είναι ο κορυφαίος. Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο, συμπαίκτες, ζήσαμε έντονη μπασκετική ζωή μαζί. Σπουδαίος φίλος, σπουδαία προσωπικότητα».

Για την πιθανότητα απόκτησης παίκτη: «Έχουμε ακόμη μία ημέρα για την προθεσμία. Δεν είναι εύκολο. Δε χρειάζεται να πάρουμε παίκτη απλώς για να τον πάρουμε. Έχουμε παίκτες που ανεβαίνουν. Πρέπει να δουλέψουμε. Αυτό κοιτάμε τώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.