ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Καλάθης της… νοικοκυράς!

O Τζέιμς Φελντέιν έβαλε 22 πόντους. Ο Γκιστ 20. Και ο Νικ Καλάθης; Εκείνος πριν γίνει ολοκληρωμένος παίκτης, αποδεικνύει πως είναι ο επόμενος καλύτερος συμπαίκτης! Κάνει ό,τι πρέπει, όποτε πρέπει!

Ο Καλάθης της... νοικοκυράς!

Μπορείς να του καταλογίσεις πολλά. Ιδίως αν κάτσεις και σκεφτείς ώριμα ότι ο άνθρωπος που δεν έχει τρίχα στο κεφάλι του βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, που ισχυρίζεται ότι πήρε για να αποκτήσει περισσότερα μαλλιά! Τον καραφλό πολλοί αγάπησαν, τον ντοπαρισμένο ουδείς και όταν έγινε γνωστή η περιπέτειά του, όπως και η τιμωρία του, βρέθηκαν δεκάδες άνθρωποι να βάλουν το χέρι στη φωτιά για τον Νικ. Κι όχι απλά γιατί έδενε με το προφίλ του ήταν το καλύτερο παιδί/δεν έδινε δικαίωμα στη γειτονιά/ποτέ δε θα πήγαινε το μυαλό μου/έμοιαζε απολύτως φυσιολογικός, αλλά επειδή δεν ήταν ποτέ του τόσο χαζός.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πήρε ουσία για να καλύψει τίποτα. Ο Νικ, με δουλεύετε; Το παιδί δεν καπνίζει, δεν πίνει, δεν πάει σε πάρτι. Έτσι ήταν σε όλη του τη ζωή», δήλωνε ο Στιν Κον, ο προπονητής με τον οποίο κατέκτησε το πολιτειακό πρωτάθλημα στο γυμνάσιο το 2007. Ο Καλάθης που δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν πάει σε πάρτι τιμωρήθηκε με αποκλεισμό είκοσι αγώνων από το ΝΒΑ και έξι μήνες επειδή όπως έλεγαν οι φίλοι του «δεν ήθελε να μείνει καραφλός στα 24 του χρόνια». Τελικά, δεν το απέφυγε, όμως κατάφερε να αποφύγει τη ρετσινιά του ντοπαρισμένου και να μείνει το καλό παιδί της μαμάς, του μπαμπά και του παππού!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.