ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το s-dna των τριπόντων του Παναθηναϊκού! (vid)

Για τα ρεκόρ που μπορεί να έσπασαν, ή να άγγιξε ο Παναθηναϊκός θα στα βρει η υπηρεσία. Αυτό το βίντεο δεν είναι τίποτα άλλο από μία μπασκετική ανάλυση της ακτινογραφίας των τριπόντων που σημείωσαν οι πράσινοι στον ημιτελικό με τον Άρη.

Το s-dna των τριπόντων του Παναθηναϊκού! (vid)

Σε μία πιο αναλυτική ματιά των τριπόντων που σημείωσε ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, προκύπτει ότι…

1) Μόλις το ένα από τα 17 εύστοχα τρίποντα του Παναθηναϊκού ήταν μαρκαρισμένο (το 10ο συνολικά, του Φελντέιν)

2) Η τακτική του Αρη να προστατεύσει τη ρακέτα του ήταν ξεκάθαρη και ο Πρίφτης είχε αποφασίσει ότι αν θα πεθάνει η ομάδα του, θα γίνει από μακριά

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3) Ο παίκτης που μάρκαρε τον Γκιστ είχε οδηγία να προσέξει περισσότερο το παιχνίδι του Γκιστ με τη μπάλα στο παρκέ, παρά το μακρινό σουτ… Και τα τέσσερα τρίποντα που πέτυχε ο Αμερικάνος ήταν ξεμαρκάριστα με ελεγχόμενο close out!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.