ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προσέγγισε ΠΑΟ για Καρέλη η Παλέρμο

Φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησης του Νίκου Καρέλη από τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως αναφέρει το «Goal», η Παλέρμο έχει ήδη προσεγγίσει τους «πράσινους». Αναμονή για πρόταση και από την Γκενκ.

Προσέγγισε ΠΑΟ για Καρέλη η Παλέρμο

Τα σενάρια και οι προτάσεις για τον Νίκο Καρέλη όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται και σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, στον Παναθηναϊκό είχαν και την πρώτη κρούση για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» η Παλέρμο προσέγγισε τους «πράσινους» και προσφέρει 3 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του Κρητικού επιθετικού.

Στον Παναθηναϊκό, παράλληλα, περιμένουν κίνηση και της Γκενκ, η οποία στην τελευταία επαφή που είχαν οι παράγοντες των δύο ομάδων, δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» για τον Καρέλη σκοπεύουν να βάλουν ως όρο και ένα ποσοστό μεταπώλησης 15-20% και ρήτρα επιστροφής του παίκτη στο μέλλον για άλλη ελληνική ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Καρέλη -εφόσον αποχωρήσει από την ομάδα- σε πρώτο πλάνο φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ζοζέφ Μαρτίνες της Τορίνο. Οι «πράσινοι» μάλιστα φέρονται να έχουν προχωρήσει αρκετά τις επαφές για τον Βενεζουελάνο επιθετικό, ωστόσο και η εναλλακτική περίπτωση προέρχεται επίσης από την κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...