ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μεταγραφές για τον «πράσινο» Στίβο (Pics)

Σε τέσσερις προσθήκες προχώρησε το τμήμα Στίβου του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αναγέννηση και την επιστροφή του τμήματος στην κορυφή.

Μεταγραφές για τον «πράσινο» Στίβο (Pics)

Μετά από προσωπικές ενέργειες του επικεφαλής του Στίβου, Δημήτρη Ρήγα που έχει θέσει ψηλά τον πήχη για τον Παναθηναϊκό, στο «τριφύλλι» ανήκουν οι δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, Δήμος Μαγγίνας, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, Γιώργος Λουφέκης και Κωνσταντίνος Νικολάου.

stiv1

Εντυπωσιακή είναι η μέχρι τώρα πορεία τους στο χώρο του Στίβου, όπως αυτή αποτυπώνεται από τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα:

Ο Δήμος Μαγγίνας, που αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έχει τις εξής επιδόσεις: 3 φορές 1ος Πανελληνιονίκης στα 5.000 μέτρα, 6 φορές 1ος Πανελληνιονίκης στα 10.000 μέτρα και 4 φορές 1ος στο ατομικό των 10.000 μέτρων ανωμάλου δρόμου

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1ος στον ανώμαλο δρόμο, 1ος στα 10.000 μέτρα στα Μέγαρα και 1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στα 5.000 μέτρα για την χρονιά που πέρασε.

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ έχει τις παρακάτω διακρίσεις:

(2015)

2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 3000μ ανδρών

3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ ανδρών.

2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών 5000μ.

(2014)

1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 3000μ.

1ος στα 10000μ στο Πανελλήνιο ανώμαλου δρόμου ανδρών.

(2013)

1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών 3000μ.

3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ ανδρών.

1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5000μ ανδρών.

Ο Γιώργος Λουφέκης, που αποκτήθηκε από το Βέλος Παλαιού Φαλήρου, αγωνίζεται στα 1500μ, στα 3000μ στιπλ και στα 10.000μ ανώμαλου δρόμου, έχει τις εξής διακρίσεις: 09:00 λεπτά στον κλειστό στίβο στα 3.000 μέτρα και 04:06 λεπτά στα 1500 μέτρα και τέλος ο Κωνσταντίνος Νικολάου που αποκτήθηκε από τον Α.Ο Δρομέας Αμαρουσίου, έχει ατομικό ρεκόρ στα 10.000 μέτρα με 34:25.

Οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες δρομείς, δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την ένταξή τους στο δυναμικό του τριφυλλιού, δηλώνοντας στο panathinaikos1908.gr:

Μαγγίνας: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. μέσω του Δημήτρη Ρήγα, με προσέγγισε πολύ σωστά και με την καλή θέληση που έδειξε και ο προηγούμενος Σύλλογός μου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, παραχωρώντας μου την κάρτα ελευθέρας, είμαι πλέον στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να είμαστε πάνω απ΄όλα υγιείς και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά»!

Δήμος Μαγγίνας

Γκελαούζος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε έναν τεράστιο Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι είμαι και φίλος του «τριφυλλιού» από μικρός, κάνει τη χαρά μου διπλή. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια τρομερή χρονιά»!

Γκελαούζος Κωνσταντίνος

Λουφέκης: «Με τον έφορο του Συλλόγου, Δημήτρη Ρήγα, ήρθαμε μέσα σε λίγα λεπτά σε συμφωνία και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Έχει δημιουργηθεί μία φοβερή ομάδα από δρομείς και τα καλύτερα έρχονται».

Γιώργος Λουφέκης

Νικολάου: «Και με τα τρία παιδιά που είμαστε εδώ, είμαι πολύ καλός φίλος, άρα εκτός του ότι έρχομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο, έχω και φανταστικούς συναθλητές. Θα ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, με στόχο να πάει καλά η αγωνιστική χρονιά».

Κωνσταντίνος Νικολάου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.