ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Μπορούμε τη νίκη με την Φενέρμπαχτσε»

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το ματς με την Φενέρμπαχτσε, τι πρέπει να προσέξει η ομάδα στο ματς της Τουρκίας αλλά και το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟ για ακόμη μια νίκη εκτός έδρας.

Φελντέιν: «Μπορούμε τη νίκη με την Φενέρμπαχτσε»

Στο δεύτερο μέρος έδωσε ενέργεια αλλά και σημαντική προσφορά στην επίθεση καθώς πέτυχε 5/6 τρίποντα στην τρίτη περίοδο βάζοντας έτσι τις βάσεις για να χτιστεί διαφορά στο σκορ και να πάρει εν τέλει η ομάδα τη νίκη στον ημιτελικό κόντρα στον Άρη με 90-69.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος για τον Παναθηναϊκό;

«Βάλαμε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι μας και πετύχαμε κάποια καλάθια που μας έδωσαν διαφορά στο σκορ και έπειτα παίξαμε καλή άμυνα. Παίξαμε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε». 

Πρεμιέρα με δύσκολο αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε και μάλιστα στην έδρα της.

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Έχουμε μερικές ημέρες προετοιμασίας και θα επικεντρωθούμε εκεί. Είναι πολύ αθλητική ομάδα. Έχει πολύ καλούς ψηλούς αλλά και πλέι μέικερ και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά γι’ αυτό το παιχνίδι». 

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιο θα είναι το σημείο κλειδί για τον Παναθηναϊκό σε αυτό το ματς;

«Η άμυνά μας όπως πάντα. Να χαμηλώσουμε τον γρήγορο ρυθμό τους και να πάρουμε όσα ελεύθερα σουτ μπορούμε». 

Είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να πάρει μια ακόμη νίκη εκτός έδρας;

«Πήραμε δύο δύσκολες νίκες εκτός έδρας σε Τουρκία και Λιθουανία αντίστοιχα σε δύο πολύ κρίσιμα ματς για εμάς. Νικήσαμε την Ζαλγκίρις στην έδρα της και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Οπότε θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη νίκη εκτός έδρας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.