Ο Σέρβος παίκτης τόνισε το πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης αλλά και το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα, έτσι ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Τι ήταν αυτό που άλλαξε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη;

«Παίξαμε πιο σκληρά στην άμυνα. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίζουμε πιο δυναμικά στην άμυνα κι αυτό κάναμε. Πήραμε τη νίκη με την άμυνά μας».

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε έχετε κάποια εικόνα για την ομάδα;

«Έχουμε μερικές ημέρες για να προετοιμαστούμε γι αυτό το ματς και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουν πολύ καλή ομάδα, εκπληκτικό προπονητή και θα είναι δύσκολος αγώνας. Πιστεύουμε στον εαυτό μας όμως και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Ποιο θεωρείτε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την Φενέρ σε αυτό το ματς;

«Τα πάντα. Ο προπονητής, οι παίκτες, όλοι είναι καταπληκτικοί και παίζουν πολύ καλό μπάσκετ. Υπάρχει ο Άντιτς που αν και ψηλός μπορεί να σκοράρει μακριά από το καλάθι, όπως και ο πόιντ γκαρντ τους, που επίσης είναι πολύ καλός. Όμως το μόνο που θα πρέπει να μας απασχολεί σε αυτό το παιχνίδι, είναι να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Εμείς θα πάμε εκεί με στόχο να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Μπορεί να προκριθεί ο Παναθηναϊκός; Υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξει;

«Φυσικά μπορεί, παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα και ελπίζουμε για ότι καλύτερο. Δεν έχουμε σταθερό παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε πολύ καλή άμυνα όπως απόψε. Στην πρώτη περίοδο παίξαμε καλή άμυνα μόνο στα πρώτα 4 λεπτά του αγώνα και αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε στο Top16. Εκεί υπάρχουν ομάδες που παίζουν πολύ καλή άμυνα αλλά και επίθεση και δεν θα μας επιτρέψουν να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας όπως έγινε απόψε στο παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και να έχουμε καλή άμυνα για 40 λεπτά».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου