ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μόνο οι υπογραφές για Μπουμάλ

Αύριο θα ανακοινωθεί από κοινού η μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ και θα "πέσουν" και οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μόνο οι υπογραφές για Μπουμάλ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η διαδικασία σύνταξης των συμβολαίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, τον Ολιβιέ Μπουμάλ και τον εκπρόσωπο του Στράτο Φαφαλιό που βρέθηκαν για τουλάχιστον πέντε ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το συμβόλαιο του Καμαρουνέζου θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνια ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τις 230.000 ευρώ συν κάποια μπόνους που θα αφορούν την επίτευξη κάποιων στόχων, όπως κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ο ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Φύσσα και Βόκολο, ενώ δεν δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιήσει απόψε όλες τις ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί οπότε θα περάσει και από εργομετρικά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αφού ο ποδοσφαιριστής περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα μεταβούν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι ιθύνοντες του Πανιωνίου προκειμένου να ανακοινώσουν από κοινού με τους “πράσινους” την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.