ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δανεικοί οι Χουχούμης και Τριανταφυλλόπουλος

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει πως οι Διαμαντής Χουχούμης και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θα πρέπει να δοθούν ως δανεικοί, καθώς δεν υπάρχει η σκέψη να μείνουν ελεύθεροι.

Δανεικοί οι Χουχούμης και Τριανταφυλλόπουλος

Ο Αντρέα Στραματσόνι σε συνεργασία με τη διοίκηση του «τριφυλλιού», έχει αποφασίσει για τους παίκτες που δε θέλει στο ρόστερ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και όπως φαίνεται οι Χουχούμης και «Τριάντα» θα δοθούν ως δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», από τον Παναθηναϊκό δεν επιθυμούν να λύσουν τα συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Χουχούμης έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως ο Πανιώνιος και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ για τον «Τριάντα» δεν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον ομάδες από τη Superleague.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.