ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η Τοξοβολία στην «Κιβωτό του Κόσμου» (pic)

Το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο, επισκέφτηκε την Τρίτη (29/12) την «Κιβωτό του Κόσμου», στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων την περίοδο των εορτών.

Η Τοξοβολία στην «Κιβωτό του Κόσμου» (pic)

untitled
Οι τοξότες του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, στον Κολωνό και παρέδωσαν πέντε κιβώτια τροφίμων μακράς διάρκειας που είχαν συγκεντρώσει οι αθλητές του τμήματος.

Στη συνέχεια, αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του Οργανισμού και ενημερώθηκαν για το πολύ σημαντικό έργο του, παρουσίασαν το άθλημα της τοξοβολίας στα περίπου 100 παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα της «Κιβωτού».

Ακολούθησε εκπαιδευτική προπόνηση, όπου τα παιδιά διασκέδασαν και πέρασαν όμορφες στιγμές χαράς, δοκιμάζοντας παράλληλα να ρίξουν μερικά βέλη!

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.