ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστολή στον Καραμέρο!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στον αντιπεριφεριάρχη Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος χαρακτήρισε το γήπεδο της Λεωφόρου ακατάλληλο.

Επιστολή στον Καραμέρο!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλαν επιστολή στον αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, για να διαμαρτυρηθούν για κάποιες δηλώσεις που έκανε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο αντιπεριφερεάρχης χαρακτήρισε το γήπεδο της Λεωφόρου ακατάλληλο αλλά και επικίνδυνο. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι δεν είναι υποχρέωση της περιφέρειας να δώσει εκείνη τα λεφτά για την συντήρηση της Λεωφόρου! Μα πως είναι δυνατόν ο κ.Καραμέρος να λέει ότι δεν είναι υποχρέωση της περιφέρειας  αφού τα χρήματα αυτά είναι γι’ αυτό το σκοπό. Αν δηλαδή δεν δοθούν για αυτό το σκοπό που θα “πάνε” μήπως για προσωπικές δαπάνες;

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καραμέρος στο Sport24 radio:

“Όσον αφορά τη Λεωφόρο, δεν είναι δυνατό να φιλοξενούνται αγώνες εκεί, καθώς είναι απολύτως επικίνδυνο. Προφανώς και χρειάζεται συντήρηση, αλλά δεν ήταν δουλειά της περιφέρειας να βάλει τα 20 εκ. για την Α.Ε.Κ. και τα 7 για τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο κόσμος απαιτεί έργα. Επίσης, τα χρήματα είναι έως το ποσό αυτό. Τα χρήματα θα δοθούν για τα συνοδευτικά έργα που θα πλαισιώνουν τις εγκαταστάσεις, όπως οφείλει να κάνει το κάθε κράτος. Το πρόβλημα είναι ότι και τα δύο έργα μπήκαν στην πολιτική διελκυστίνδα και κάποιοι πόνταραν σε αυτά. Ο κόσμος πλέον έχει άλλες προτεραιότητες, καθώς το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα στη ζωή”.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.