ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κίνδυνος να χάσει και Καλλονή ο Μπουμάλ!

Οι "πράσινοι" φοβούνται μήπως η ΕΠΟ δεν εκδώσει εγκαίρως το δελτίο του Μπουμάλ κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει και την αναμέτρηση με την Καλλονή.

Κίνδυνος να χάσει και Καλλονή ο Μπουμάλ!

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό φοβούνται μήπως η ΕΠΟ δεν εκδώσει εγκαίρως το δελτίο του Μπουμάλ. Εφόσον αυτό δεν συμβεί μέχρι τη Δευτέρα, ο Καμερουνέζος άσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτως ή άλλως στο ματς με τον Παναιτωλικό και η τιμωρία του θα μεταφερθεί στο πρώτο ματς με την ομάδα του “τριφυλλιού”, αυτό με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι ο Ολιβιέ Μπουμάλ θα είναι την διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για την αναμέτρηση του Κυπέλλου την επόμενη Πέμπτη με τον ΠΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.