ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τίποτα συγκεκριμένο για Καρέλη»

Ο μάνατζερ του Νίκου Καρέλη, Χρήστος Γάτσης, σε τοποθέτησή του στον ιταλικό Τύπο, ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση προς τον πελάτη του.

«Τίποτα συγκεκριμένο για Καρέλη»

Τέλος στα σενάρια, που ήθελαν τον Νίκο Καρέλη να αποχωρεί άμεσα από τον Παναθηναϊκό, έβαλε ο μάνατζέρ του, Χρήστος Γάτσης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του ναι μεν αρέσει σε πολλές ομάδες, ωστόσο καμιά δεν έχει εκφράσει είσημα το ενδιαφέρον της προς τον φορ του Παναθηναϊκού.

«Θα είμαι ειλικρινής: αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για τον Καρέλη ενόψει Ιανουαρίου. Υπάρχουν πολλές φήμες και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί διαπραγματεύσεων, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που σας ανέφερα. Ο Καρέλης αρέσει σε ευρωπαϊκές ομάδες, αφού είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και έχει ήδη ξεπεράσει τις δέκα συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γάτσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.