ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, βελτιωθήκαμε αλλά δεν έφτανε για τη νίκη»

Στο γεγονός πως η ομάδα έφτασε κοντά στη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος, αναφέρθηκε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ραντούλιτσα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, βελτιωθήκαμε αλλά δεν έφτανε για τη νίκη»

Ο Σέρβος σέντερ των «πρασίνων» στάθηκε στο άσχημο ξεκίνημα στην αναμέτρηση και στην εικόνα που έβγαλαν στο παρκέ, η οποία όμως βελτιώθηκε στη συνέχεια, αλλά δεν έφτανε για να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στην αρχή μπήκαμε στο ματς χωρίς ενέργεια και η Φενέρ ξεκίνησε πολύ δυνατά. Στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα, μειώσαμε και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερους πόντους στο τέλος. Φτάσαμε κοντά στη νίκη αλλά δεν την πήραμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.