ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Μέστο

Ο Τζιαντομένικο Μέστο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, καθώς πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ.

«Πράσινος» ο Μέστο

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την δεύτερη μεταγραφή του για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση του 33χρονου Τζιαντομένικο Μέστο.

Ο Ιταλός μπακ αφού πέρασε ιατρικά, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Οι «πράσινοι» απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή με στόχο να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ, στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρό πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού αμυντικού Τζιαντομένικο Μέστο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μέστο, παρουσία των μάνατζερς του Αντρέα Μορέτι και Μπρούνο Τσιρίλο, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Ο Μέστο γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1982 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 16 του χρόνια στη Ρετζίνα. Το 2000 πήγε δανεικός στην Κρεμονέζε και το 2001 στη Φερμάνα. Το 2002 επέστρεψε στη Ρετζίνα όπου πλέον καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα. Το 2003 κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας κάτω των 21 ετών με την οποία κατέκτησε το Euro την ίδια χρονιά, παίζοντας ως βασικός. Το 2005 κλήθηκε και κατέγραψε δύο συμμετοχές. Το 2007 μεταπήδησε στην Ουντινέζε και ένα χρόνο μετά πήρε μετεγγραφή στη Τζένοα. Με τη φανέλα της κατέγραψε και έξι συμμετοχές στο Εuropa League. Το 2012 τον απέκτησε η Νάπολι όπου έπαιξε μεταξύ άλλων σε τρία παιχνίδια του Champions League και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League. Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.