ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιταλική… φινέτσα και εμπειρία στα δεξιά (vids)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζιαντομένικο Μέστο και το SDNA γράφει για τον 33χρονο Ιταλό δεξιό μπακ, τις γεμάτες του χρονιές στη Serie A και την αγωνιστική του απραξία από το καλοκαίρι.

Ιταλική... φινέτσα και εμπειρία στα δεξιά (vids)

Στο πρόσωπο του Τζιαντομένικο Μέστο βρήκε ο Παναθηναϊκός τον παίκτη που έψαχνε για το δεξί άκρο της αμυντικής του γραμμής. Ο 33χρονος Ιταλός δεξιός μπακ ανακοινώθηκε από τους «πράσινους» και αποτελεί τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Ολιβιέ Μπουμάλ.

Σημαντική εμπειρία στη Serie A

Με τον Μέστο, ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν παίκτη με πολλές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Serie A καθώς ο Ιταλός μπακ αγωνίζεται για χρόνια βασικός σε όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασε.

Έπειτα από περίπου μία δεκαετία με τη φανέλα της Ρετζίνα, ο Μέστο το 2007 παίρνει μεταγραφή έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Ουντινέζε. Μέσα σε μόλις μία σεζόν «γυαλίζει» στην Τζένοα, η οποία το καλοκαίρι του 2008 προχωρά στην απόκτησή του έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μέστο βρίσκει και στη Τζένοα κατευθείαν μια θέση στο αρχικό σχήμα και καταφέρνει να καθιερωθεί στη δεξιά πλευρά της ομάδας της Γένοβας. Κάνει τέσσερις γεμάτες σεζόν και το καλοκαίρι του 2012 πραγματοποιεί το βήμα παραπάνω στην καριέρα του υπογράφοντας στη Νάπολι.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.