ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιασμένοι με τον Μέστο

Ο Τζιαντομένικο Μέστο πραγματοποίησε τις εργομετρικές του εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να εντυπωσιάζουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να δείχνουν πως ο Ιταλός μπορεί να αγωνιστεί άμεσα.

Εντυπωσιασμένοι με τον Μέστο

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, τονίζουν πως τα αποτέλεσμα του Ιταλού μπακ ήταν θετικά και φαίνεται πως ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, κάτι που έρχεται ως απάντηση στα σχόλια που έγιναν για την ηλικία του.

Στα στοιχεία που καθορίζουν τη φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή, ο Μέστο εμφανίστηκε σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς η ταχύτητα του, η εκρηκτικότητα και η αλτικότητα του, είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ, κάτι που είναι αποτέλεσμα της ατομικής προπόνησης που έκανε όλο αυτό το διάστημα, που βρέθηκε χωρίς ομάδα.

Προτεραιότητα για εκείνον πλέον, είναι να βελτιώσει την αντοχή του, αλλά και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Το σημαντικό είναι πως ο Μέστο θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα άμεσα, κάτι άλλωστε που γνώριζε και ο Αντρέα Στραματσόνι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.