ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα προσφέρει πολλά ο Μέστο»

Ο Τζιαντομένικο Μέστο είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Μάρκο Μποριέλο μιλάει στο Panathinaikos24.gr για τον συμπατριώτη του.

«Θα προσφέρει πολλά ο Μέστο»

Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για τον Μέστο, καθώς παρακολουθεί την πορεία του εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Μάρκο Μποριέλο, Ιταλός δημοσιογράφος που ασχολείται με θέματα της Νάπολι, ξέρει πολύ καλά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Με χαρά λοιπόν, καθώς είναι φίλος του τριφυλλιού, φαν της χώρας μας και γνώστης της ελληνικής γλώσσας, ο Μάρκο αναλύει τα χαρακτηριστικά του Μέστο και τονίζει με σιγουριά, πως θα προσφέρει στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Marco Borrielo στο panathinaikos24:

«Ο Μέστο είναι ένας πολύ καλός παίκτης για τον Παναθηναϊκό, με μεγάλη καριέρα στην Ιταλία. Μεγάλο ατού του, είναι το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά.

Έπαιξε καλά στην Ρετζίνα και στην Τζένοα. Δεν έχει παίξει για μήνες σε επίσημο παιχνίδι, οπότε θα χρειαστεί ένα-δύο παιχνίδια για να είναι έτοιμος. Όταν θα συμβεί αυτό, θα βοηθήσει όμως σημαντικά την ομάδα».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχει κάποια αγαπημένη κίνηση, κάτι που του αρέσει να κάνει μέσα στο γήπεδο;

«Στην Τζένοα έπαιζε κυρίως από την αριστερή πλευρά (παίζει και στα δύο άκρα) και έχει πολύ δυνατό σουτ. Θα σας έλεγα να δείτε το γκολ του στο παιχνίδι της Τζένοα με την Νάπολι (4-1), τη σεζόν 2009-2010».

Ποιο σύστημα είναι αυτό που του ταιριάζει περισσότερο; Σε ένα με τέσσερις αμυντικούς ή σε ένα 3-5-2 θα ταίριαζε καλύτερα;

«Πολύ καλή ερώτηση. Μπορεί να δείξει τα προσόντα του και στο 3-5-2 ως winger, αλλά και στο 4-4-2 ως μπακ. Είναι επίσης πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Θυμάμαι όταν ήταν νέος, έπαιζε και ως εξτρέμ στα δύο άκρα, αλλά τώρα που πέρασαν τα χρόνια, αγωνίζεται στην άμυνα».

Αν μπορούσες να πεις έναν από τους top της θέσης του, με τον οποίο έχουν κοινά χαρακτηριστικά;

«Δύο από τους αγαπημένους μου, είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Τζιανλούκα Τζαμπρότα. Ο Μέστο προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτούς τους δύο, αλλά μπορώ να σας πω, πως τα χαρακτηριστικά του δεν είναι άσχημα. Πάντα μου άρεσε ο τρόπος που παίζει και ελπίζω και εύχομαι, επειδή είμαι και φίλος του Παναθηναϊκού, να τα πάει καλά στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...