ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Επιστρέφει η Μόλναρ!

Τα τυπικά απομένουν, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή της Μπριζίτκα Μόλναρ στον Παναθηναϊκό, με την Σέρβα ακραία να επιστρέφει στο «τριφύλλι» μετά από πέντε χρόνια.

Επιστρέφει η Μόλναρ!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στο «θρόνο» του και να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα στην Α1 βόλεϊ γυναικών, με τη μεταγραφή της Μόλναρ να δείχνει τους στόχους του τμήματος.

Η Σέρβα ακραία, είναι άλλωστε μία από τις καλύτερες ξένες που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό (2009-2011), καθώς ήταν η πρωταγωνίστρια στο τελευταίο πρωτάθλημα του «τριφυλλιού», το 2011.

Η σπουδαία αυτή μεταγραφή, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και απομένουν τα τυπικά για την έκδοση του δελτίου της. Τελευταίος «σταθμός» της Μόλναρ, ήταν η Γαλατάσαραϊ, ενώ μετά την αποχώρηση της από τον Παναθηναϊκό, πριν από πέντε χρόνια, αγωνίστηκε στην Ιαπωνία για λογαριασμό των «Red Rockets».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.