ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Αυτονόητοι οι τίτλοι με τον Παναθηναϊκό»

Σε Μέσα ενημέρωσης της Σερβίας μίλησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και έκανε τον απολογισμό για την Εθνική Σερβίας, ενώ αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Τζόρτζεβιτς: «Αυτονόητοι οι τίτλοι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σέρβος τεχνικός έκανε τον απολογισμό για το 2015 και ανέλυσε τα πεπραγμένα στην Εθνική Σερβίας στο πρόσφατο Eurobasket, ενώ επεσήμανε τις πρώτες του εμπειρίες από την παρουσία του στον «πράσινο» πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την Εθνική Σερβίας: «Βγήκαμε τέταρτοι στην Ευρώπη, αφού χάσαμε στην τελευταία φάση το παιχνίδι με την Λιθουανία που θα μας οδηγούσε κατευθείαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά, αλλά προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος. Νομίζω πως το βάρος του φαβορί που μας αποδόθηκε από τους αντιπάλους, ήταν πολύ μεγάλο». 

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τον Παναθηναϊκό μέχρι τώρα: «Είμαι ικανοποιημένος. Οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει ήδη είναι εξαιρετικές, δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα ώστε να είναι καλή η χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Οι τίτλοι είναι ο στόχος, αλλά αυτό είναι αυτονόητο»!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.