Ο Σέρβος φόργουορντ του «τριφυλλιού» αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και επεσήμανε τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, καθώς και τα προβλήματα που θα βάλει η Ένωση στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλή χρονιά σε όλους

Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του νέου έτους κι έχει σημασία να ευχηθούμε υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε η νέα χρονιά να φέρει καλύτερα πράγματα σε όλους.

Εμάς η νέα χρονιά μας βρήκε στο γήπεδο, όπως και η… παλιά δηλαδή. Οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές και σημαντικές. Άλλωστε μετά την έναρξη του Top16 της Ευρωλίγκας κοντέψαμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά στο αεροσκάφος, στην Κωνσταντινούπολη καθώς είχαμε πολύωρη ταλαιπωρία και καθυστέρηση.

Η πρώτη υποχρέωση της νέας χρονιάς μας βρίσκει… φιλοξενούμενους στο γήπεδό μας! Δεν είναι παράξενο; Θα έχουμε τα ίδια αποδυτήρια, θα πάμε με τον ίδιο τρόπο στο γήπεδο αλλά δε θα υπάρχουν οπαδοί μας και ταυτόχρονα θα κάτσουμε στον… απέναντι πάγκο! Παράξενο έτσι;

Αυτά έχουν ελάχιστη σημασία όμως. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει κίνητρο και διψα για διάκριση και οφείλουμε να φανούμε πανέτοιμοι ώστε ν’ ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε όσα προβλήματα θα επιδιώξει να μας βάλει η ΑΕΚ. Κάναμε την προετοιμασία μας, οι προπονητές μας εντόπισαν τα πάντα κι εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

Θέλουμε να αρχίσουμε επιτυχημένα τη νέα χρονιά, θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Σάσα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου