ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» υπεροχή στις κορυφαίες της χρονιάς

Οι φίλοι του μπάσκετ κλήθηκαν να ψηφίσουν τις κορυφαίες παίκτριες για τη σεζόν 2014-2015, με την Μονίκ Όλιβερ να παίρνει το βραβείο της αθλήτριας της χρονιάς και να μπαίνει στην καλύτερα πεντάδα, μαζί με τη Σοφία Κυριακοπούλου. Ο Πέτρος Πρέκας , κορυφαίος τεχνικός της Α1 μπάσκετ γυναικών.

«Πράσινη» υπεροχή στις κορυφαίες της χρονιάς

Μέσω της ιστοσελίδας « Sportshero», οι φίλοι του γυναικείου μπάσκετ, μπόρεσαν να ψηφίζουν για τις κορυφαίες της περσινής σεζόν. Πρωταγωνίστρια στα βραβεία, η Μονίκ Όλιβερ, η οποία το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και είχε μία εκπληκτική σεζόν με το «τριφύλλι».

Η Αμερικανίδα, ψηφίστηκε ως κορυφαία αθλήτρια της σεζόν και μπήκε στην καλύτερα πεντάδα της Α1, εκεί που βρίσκεται και η Σοφία Κυριακοπούλου, μαζί με τη Λολίτα Λύμουρα, που από το καλοκαίρι φοράει τα πράσινα.

Βραβείο και για τον Πέτρο Πρέκα, που έφτασε τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών, σε μία εξαιρετική σεζόν για την ομάδα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι κορυφαίες για την αγωνιστική σεζόν 2014-15:

Καλύτερη Νεαρή Αθλήτρια (U20):

Α1: Μαριέλλα Φασούλα Α2 Νότου: Τζένιφερ Μπότση Α2 Βορρά: Έλενα Τσινέκε Τοπικών Ενώσεων: Αγγελική Βιντζηλαίου, Παρασκευή Ξεπαπαδέα

Κορυφαίες Αθλήτριες (MVP):

Α1: Μονίκ Όλιβερ Α2 Νότου: Μαρία Ξάνθου Α2 Βορρά: Αντιγόνη Χαιριστανίδου Τοπικών Ενώσεων: Μαίρη Ρεντζεπέρη

Κορυφαίος Προπονητής:

Α1: Πέτρος Πρέκας Α2 Νότου: Σταύρος Νανάκος Α2 Βορρά: Νίκος Δουβίτσας Τοπικών Ενώσεων: Πέτρος Αναγνωστόπουλος

Κορυφαίες Αθλήτριες της Α1:

PG: Λολίτα Λύμουρα SG: Όλγα Χατζηνικολάου SF: Τάνια Χαλιβέρα, Ρούλα Μούλη F: Σοφία Κυριακοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον C: Μονίκ Όλιβερ

Κορυφαίες Αθλήτριες της Α2:

PG: Ναταλί Πλούμπη SG: Βάσω Δασκαλοπούλου SF: Πολίνα Σταμπούρλου F: Μαρία Μίχου, Αντιγόνη Χαιριστανίδου C: Μαρία Ξάνθου

Κορυφαίες Κορασίδες στις Τοπικές Ενώσεις:

ΕΣΚΑ: Αγλαΐα Φάρου ΕΣΚΑΝΑ: Τζένη Κολλάτου ΕΚΑΣΘ: Έλενα Τσινέκε

Κορυφαίες Νεάνιδες στις Τοπικές Ενώσεις:

ΕΣΚΑ: Ελεάννα Χριστινάκη ΕΣΚΑΝΑ: Μαριέλλα Φασούλα ΕΚΑΣΘ: Ιβάνα Ράτζα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.