ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τα ‘σπασε» στον Βέρτη ο Σίλντενφελντ

Στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, πέρασε το βράδυ της πρωτοχρονιάς ο Γκόρντον Σίλντενφελντ διασκεδάζοντας με φίλους και γνωστούς.

«Τα 'σπασε» στον Βέρτη ο Σίλντενφελντ

Όσο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, συχνά πυκνά εμφανιζόταν σε αρκετά κέντρα διασκέδασης, μαζί με διάφορους φίλους που είχε κάνει κατά την παρουσία του στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον πρώην αμυντικό του «τριφυλλιού» Γκόρντον Σίλντενφελντ, που εκμεταλλευόμενος την άδειά του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επισκέφθηκε τη χώρα μας και πέρασε το βράδυ της πρωτοχρονιάς στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο δημοφιλής στο νεανικό και όχι μόνο κοινό, Νίκος Βέρτης.

#amazing #greece #Vertis 🎉🎉🎉🎉 Athens 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.071 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A video posted by @sifkan on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.