ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Το ατού μου είναι η άμυνα»

Για τη δική του απόδοση αλλά και για το ρόλο που έχει αποκτήσει στην ομάδα του «τριφυλλιού», μίλησε μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παπαγιάννης: «Το ατού μου είναι η άμυνα»

Ο 18χρονος σέντερ των «πρασίνων» ήταν ο «κρυφός άσος» στο μανίκι του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην αναμέτρηση με την «Ένωση» και όπως τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ο ίδιος, οι εμφανίσεις που κάνει είναι ένα δείγμα της δουλειάς στην προπόνηση, ενώ κατέληξε λέγοντας πως σημαντικό για την ομάδα είναι να το γεγονός πως συνεχίζει αήττητη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω κάποιο ρόλο στην ομάδα. Θα ξεκινήσω πάντα από την άμυνα, αυτό είναι το ατού μου. Όλα βγαίνουν μέσα από την προπόνηση. Δεν τα έχω παρατήσει ποτέ. Παίζουμε συγκεντρωμένοι και θέλουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Ο Μαυροκεφαλίδης  είναι ένας παίκτης πολύ έμπειρος. Δεν ήθελα να βάλει τα σουτ. Δεν βγήκα εκτός παιχνιδιού και συνέχισα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το 12-0 και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.