ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Δεν παίζαμε όπως θέλαμε για μεγάλο διάστημα»

Για τη δική του παρουσία, αλλά και για τα γεγονότα που έφταιξαν και έμεινε πίσω βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μλάντεν Πέτριτς.

Πέτριτς: «Δεν παίζαμε όπως θέλαμε για μεγάλο διάστημα»

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Nova και αναφέρθηκε στη δική του παρουσία στην ομάδα, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το τι έφταιξε και έμεινε πίσω στη βαθμολογία ο Παναθηναϊκός, είπε πως για μεγάλο διάστημα δεν έπαιζαν ως ομάδα καθώς ήταν αρκετά επηρεασμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ασυνήθιστο να βλέπεις τέσσερα γκολ μόλις στο πρώτο μισάωρο ενός αγώνα. Έγινε ένα σπάνιο, πολύ γρήγορο ματς. Μετά το 0-1 ισοφαρίσαμε γρήγορα και ακολούθησε αυτό το παιχνίδι».

Για τον ρόλο που έχει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Αυτό κάνω τα τελευταία χρόνια, το έκανα και σήμερα. Γίνομαι αποδέκτης της τελευταίας μπαλιάς και την διαχειρίζομαι. Έκανα αυτό που συνηθίζω να κάνω».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν το σύστημα του Στραματσόνι είναι καλύτερο από το προηγούμενο: «Το μέλλον θα το δείξει αυτό. Δεν γίνονται πάντα όλα όπως τα θέλουμε. Οι αλλαγές στην ομάδα είναι λογικές. Σήμερα δείξαμε ότι επιθετικά υπάρχουν δυνατότητες, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ».

Για το γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μείνει τόσο πίσω από την κορυφή: «Δεν παίζαμε σαν ομάδα για ένα διάστημα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε και κάποιους αγώνες που δεν θα έπρεπε. Υπήρξε και το αποτέλεσμα με την Γκαμπάλα που έπαιξε μεγάλο ρόλο. Κανείς δεν ήταν χαρούμενος μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ήταν κάτι που επηρέασε όλη την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.