Από χθες έχει γίνει γνωστό πως είναι αρκετά πιθανό ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει έναν ακόμη επιθετικό, ακόμα και αν τελικά δεν παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα ο Νίκος Καρέλης.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Εμποκού, ο οποίος ανήκει στην Σταντάρ αλλά αυτή τη στιγμή αγωνίζεται μέχρι και το Γενάρη ως δανεικός από την Κιέβο. Οι πληροφορίες από την Ιταλία -που δεν επιβεβαιώνονται από τον Παναθηναϊκό- αναφέρουν, ότι οι «πράσινοι» έχουν επικοινωνήσει με την Σταντάρ Λιέγης και έχουν ζητήσει τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος έτσι και αλλιώς θέλει να φύγει από την Κιέβο, αφού δεν παίζει πολύ.

Η Σταντάρ Λιέγης φαίνεται να συμφωνεί στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή αλλά ο παίκτης θέλει να παίξει σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής αν περάσει λίγο ο καιρός και δεν βρει ομάδα σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν θα επιλέξει τον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση αυτή μόνο εύκολη αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι στο πρόσωπο του Εμποκού βλέπει έναν παίκτη που θα του… λύσει τα χέρια.

Δείτε μερικά βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαιριστή: