ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μόνο Καρέλη η Παλέρμο»

Σύμφωνα με ιταλική εφημερίδα , ο Νίκος Καρέλης αποτελεί τον μοναδικό στόχο της Παλέρμο για την ενίσχυση της επίθεσης της.

«Μόνο Καρέλη η Παλέρμο»

Σύμφωνα με την  τοπική εφημερίδα του Παλέρμο, Giornale di Sicilia, ο Νίκος Καρέλης αποτελεί τον βασικό στόχο της Παλέρμο την δεδομένη χρονική στιγμή. Την ίδια στιγμή ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, θέλει πολύ τον Νίκο Καρέλη και φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Η Παλέρμο δεν φαίνεται πως εξετάζει άλλους στόχους αυτή τη στιγμή, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Καρέλη από τον Παναθηναϊκό.

Τέλος ενώ από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν κάτι, οι Ιταλοί τονίζουν ότι υπάρχει πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο
Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο 10.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...