ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εισήγηση για ποινή-μαμούθ στον Παναθηναϊκό!

Με βαρύτατη τιμωρία απειλείται ο Παναθηναϊκός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, όπως φαίνεται από την εισήγηση, που αναμένεται να συζητηθεί αύριο στην Ολομέλεια της ΔΕΑΒ.

Εισήγηση για ποινή-μαμούθ στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» μετά την πολύ βαριά τιμωρία που δέχτηκαν από την αρμόδια επιτροπή της Super League, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, υπάρχει κίνδυνος να δεχτούν νέα. Αυτή τη φορά από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η γνωμοδότηση της ΔΕΑΒ που θα τεθεί προς έγκριση αύριο από την (11μελή) ολομέλειά της, είναι να επιβληθεί ένα (επιπλέον) τεράστιο πρόστιμο στον Παναθηναϊκό. Την ίδια στιγμή αναμένεται να κλείσουν μέχρι το τέλος της σεζόν οι θύρες 13 και 14.

Αν αυτή η εισήγηση εγκριθεί από την ολομέλεια της ΔΕΑΒ τότε ο Υφυπουργός Αθλητισμού είτε θα υιοθετήσει ένα μέρος της είτε θα την συνυπογράψει.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά γι αυτό το λόγο και ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί αύριο στην ολομέλεια της ΔΕΑΒ, για να υπερασπιστεί τον «εαυτό» του. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια τέτοια απόφαση οι αντιδράσεις θα είναι ηχηρές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.