ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Λεωφόρο Μπουμάλ και Μέστο (pics)

Την πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο της... άδειας Λεωφόρου -λόγω τιμωρίας- έκανε ο Ολιβιέ Μπουμάλ ως παίκτης του Παναθηναϊκού, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στη Λεωφόρο Μπουμάλ και Μέστο (pics)

Την πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο της… άδειας Λεωφόρου -λόγω τιμωρίας- έκανε ο Ολιβιέ Μπουμάλ ως παίκτης του Παναθηναϊκού, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στης εξέδρες της… άδειας Λεωφόρου βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Παναθηναϊκού, Ολιβιέ Μπουμάλ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής «πρασίνων» δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το εν λόγω παιχνίδι και έτσι αποφάσισε να δει από την εξέδρα την καινούργια του ποδοσφαιρική  «στέγη».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÌÐÏÕÌÁË ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ  BOUMALE  PANATHINAIKOS - PANETOLIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Στη Λεωφόρο και ο Μέστο

Στις εξέδρες της Λεωφόρου βρίσκεται επίσης κι  ο έτερος νεοαποκτηθείς άσος της ομάδας, ο Τζιαντομένικο Μέστο!

Ο Ιταλός δεξιός μπακ βρίσκεται  στην… άδεια Λεωφόρο από κόσμο  και παρακολουθεί απ’ τα επίσημα την αναμέτρηση της νέας του ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Να θυμίσουμε πως δεν εντάχθηκε στην αποστολή, καθώς κρίνεται πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για ν’ αγωνιστεί, ωστόσο το ντεμπούτο  αναμένεται να έρθει το προσεχές διάστημα, μόλις ανακτήσει την απαραίτητη φυσική κατάσταση.

inner
inner
inner
inner
inner

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.