ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλτσάς: «Να πάρουμε το Κύπελλο»

Ο Νίκος Καλτσάς τόνισε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό

Καλτσάς: «Να πάρουμε το Κύπελλο»

Ο Νίκος Καλτσάς αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κατακτήσει τον μοναδικό στόχο που του απομένει, δηλαδή το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι μένει από τη δύσκολη χρονιά που έφυγε: «Αυτό που μένει είναι η πικρία όλων που δεν κάναμε μια όπως έπρεπε χρονιά, μια ανάλογη χρονιά για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε».

Για το τι προσδοκίες υπάρχουν πλέον για το 2016, με δεδομένο ότι ο κόσμος περιμένει επιτυχίες, νίκες και αν ρεαλιστικά το Κύπελλο είναι ο στόχος: «Βεβαίως και είναι, το έχουμε πει ξανά αυτό. Ο Παναθηναϊκός παίζει για να κερδίζει τίτλους, μας έχει μείνει αυτός ο θεσμός. Πρέπει να το κυνηγήσουμε όπως και να κερδίζουμε στο πρωτάθλημα για να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι δεν βρήκε τόσο χρόνο στον Παναθηναϊκό και το αν τον πείσμωσε αυτό ενόψει του 2016 να προσπαθήσεις περισσότερο:«Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και όλοι πρέπει να περιμένουν την ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να κοιτάμε επί του προσωπικού, να κοιτάμε την ομάδα, αυτό προέχει. Όποιος παίζει σε όποιο θεσμό είναι να κοιτάει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός και να είναι εκεί που πρέπει να είναι».

Για το αν είναι ένα επιπλέον μείον που πρέπει να ξεπεράσουν οι «πράσινοι» στο ξεκίνημα μπροστά σε άδειες κερκίδες: «Είναι ένα δύσκολο κομμάτι αυτό, πρέπει να αντεπεξέλθουμε και σε αυτό. Έχουμε παίξει ήδη ένα ματς έχουμε και κάποια ακόμη να παίξουμε. Πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουμε ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε αυτή τη νίκη και να ξεκινήσουμε καλά τον δεύτερο γύρο».

Για το αν κρύβει παγίδες το παιχνίδι της Δευτέρας (4/1): «Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως πρέπει και αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είναι καθαρά το πώς θα είμαστε εμείς στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι εύχεται στους φίλους του τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν: «Του ευχόμαστε όχι μόνο εγώ προσωπικά, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές, υγεία, ευτυχία και να τους μπει καλά η νέα χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...