ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Εμποκού και οι άλλοι

Ο Παναθηναϊκός «παλεύει» για την τρίτη του μεταγραφή, με τον Πολ Ζοσέ Εμποκού να είναι ψηλά στη λίστα, αλλά να υπάρχουν στο «κάδρο» κι άλλες περιπτώσεις.

Ο Εμποκού και οι άλλοι

Μετά την απόκτηση των Ολιβιέ Μπουμάλ και Τζιαντομένικο Μέστο, οι «πράσινοι» φουλάρουν για ποδοσφαιριστή που θα αφορά την επίθεση.  Ο23χρονος διεθνής Κονγκολέζος ακραίος, Πολ Ζοσέ Εμποκού αποτελεί δεδομένα στόχο των «πράσινων» και γίνονται προσπάθειες για να αποκτηθεί δανεικός, αλλά θα πρέπει γι αυτό να συμφωνήσει και η Κιέβο Βερόνα, στην οποία ο παίκτης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Σταντάρ Λιέγης.

Εκτός του Εμποκού, στη λίστα του Στραματσόνι υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που οι άνθρωποι της ομάδας προχωρούν, παράλληλα. Όπως και να’ χει, σύντομα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για την τρίτη χειμερινή μεταγραφή.

Σε ό, τι αφορά τις  αποχωρήσεις, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον Λεβαδειακού και Ομόνοιας, αλλά κάτι ουσιαστικό δεν υπάρχει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.