ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα… κάγκελα για τη ΔΕΑΒ

Πρόστιμο μαμούθ και κλείσιμο της Θύρας 13 μεθοδεύουν στη ΔΕΑΒ και την Κυβέρνηση και στον Παναθηναϊκό είναι πανέτοιμοι για «μετωπική».

Στα… κάγκελα για τη ΔΕΑΒ

Η επιτροπή συνεδριάζει στις 4 μ.μ, για να αποφασίσει ποια θα είναι η πρόταση της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ώστε να επιβληθεί επιπλέον τιμωρία στους «πράσινους», για όσα έγιναν στο ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΔΕΑΒ ετοιμάζεται για κάτι πρωτοφανές! Θα προτείνει νέα επιβολή προστίμου και κλείσιμο της Θύρας 13 μέχρι το τέλος της σεζόν! Καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, θα επικρατήσει αναβρασμός στις τάξεις της ομάδας και των οπαδών της.

Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερωθεί και θα παραστεί στη συνεδρίαση δια των νομικών εκπροσώπων, Γιάννη Κάρμη και Αθηνάς Μπαλωμένου. Οι θέσεις του «τριφυλλιού» είναι ξεκάθαρες: Οποιαδήποτε άλλη τιμωρία, μετά την εξοντωτική που επιβλήθηκε στην ομάδα, θα είναι σκάνδαλο. Μην ξεχνάμε ότι ήδη η Λεωφόρος έχει κλείσει και έχουν επιβληθεί 190.000 ευρώ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.