ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: «Χαρούμενος που πέτυχα δυο γκολ»

Η χθεσινή του εμφάνιση και τα τέρματα που σημείωσε στη νίκη επί του Παναιτωλικού, ήταν κάτι που χρειαζόταν ο Μεχντί Αμπέντ.

Αμπέντ: «Χαρούμενος που πέτυχα δυο γκολ»

Ο Αλγερινός, από την οποίο ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά, σαν να… αποσυμπιέστηκε, γεγονός που παραδέχθηκε, εμμέσως, και ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του instagram.

«Πολύ χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ χθες. Ευχαριστώ το Θεό, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου που πάντα είναι δίπλα μου και στη σκληρή δουλειά που κάνω καθημερινά. Συγχαρητήρια στον Μλάντεν Πέτριτς για τα δύο του γκολ», έγραψε στο Instagram.

Très heureux d’avoir marquer 2 buts hier ,grâce à Dieu,ma famille,mes amis,et mes coéquipiers qui m’ont toujours soutenu,et surtout au dur travail auquel je me soumet chaque jours congratulations to @mladenpetric for his 2 goals#pamePAO🍀⚽️. Very happy to score 2 goals yesterday ,thanks GOD ,my family ,my friend,my teamates who bas been always Behing me and my hardword i give Every day. Congratulation to @mladenpetric for his two goals #pamepao⚽️🍀

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mehdi Abeid (@bidido6) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.