ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Noor1: Τα έριξαν όλα στον νεκρό…

Στον νεκρό Τούρκο Μπασκάλ Σερχάν που πέθανε στις φυλακές Κορυδαλλού, επισήμως από παθολογικά αίτια, έριξε όλες τις ευθύνες για την ποσότητα των ναρκωτικών του Noor1 ο ένας από τους δύο Τούρκους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα. Το SDNA έχει όλους τους διαλόγους...

Noor1: Τα έριξαν όλα στον νεκρό...

Ημέρα απολογιών των Τούρκων κατηγορούμενων ήταν η σημερινή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, με πρώτο τον Γιουτζέλ Αγκάμπεϊ, ο οποίος περιέγραψε τι έγινε στην αποθήκη στο Κορωπί, όταν τους συνέλαβαν οι ειδικές δυνάμεις. Ο ίδιος είχε συγγενική σχέση με τον Σερχάν Μπασκάλ, που φέρεται ως πρωταγωνιστής στην εμπλοκή των Τούρκων κατηγορουμένων.

Όπως είπε ο Γιουτζέλ, ο Μπασκάλ είναι γαμπρός του και ζούσαν όλοι στο Βέλγιο. Υποστήριξε ότι ο ίδιος ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Μπασκάλ στις διακοπές του με την αδερφή του, καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και χρειαζόταν βοήθεια. Ο Γιουτζέλ υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα για ναρκωτικά κι ότι η παραμονή του στην Ελλάδα με τον γαμπρό του και την αδελφή του, αρχικά είχε να κάνει με διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ